Fredag 28 November 08

idag har det varit studiedag så var lediga från skolan
jag har varit i örebro och shoppat lite de var kul. sen var har varit hemma hos min kussin micke.
Sen har jag inte gjort så mycket mera,
i morgon ska jag och josse ner till stan och
köpa present till jessica för sen på kvällen
ska vi på fest till henne, och fira
att hon fyller år.
det ska bli jätte roligt.
pusspuss




♥fredag 28 november 08 

i dag har jag ju varit i örebro men nu på kvällen var jag en stun hos mikael. men efter de så kom pappa och hämtade mej. när vi kom hem så kollade vi på idol men Johan åkte ju ut de skulle han ju ite gö tyckte jag.. han var ju as bra.. men i mörra så ska jag och Josse åka med min pappa in till stan och köpa present till Jessica, men jag vet inte vad jag ska köpa till henne. men anars i mörra så ska jag nog städa. 
men nu ska jag sova jag är as trött.
pusspuss<3<<3


onsdag 26 november 08

i dag var det basketturnering i skolan. men körde mot alla klasser och sen om men men kom till semifinal så fick men köra en martch till mott en annan klass vi i min klass kom till semifinal och fick mötta 7 c de var inte kul, men vi kom på delar tredja plats med 7 b i alla fall. jag tyckte att de var kul i alla fall men det tror jag alla i min klass tyckte.. men sen när jag hade tagit bussen hem så hade jag ingen nyckel, så jag gick till Amanda en stund. ´men sen når jag hade varit där en stund så skulle jag gå hem för jag trodde att min lille boro hade kommit hem men nej de hade han inte. så då ringde jag honom men han ville inte komma hem men nycken så jag fick gå till skolan och hämta den men när jag kom till skolan så skulle han ju gå hem för mamma skulle komma så de var bara att gå hem igen... de var inte så kul men men.

Amanda och jag

snart ska jag och amanda in te stan och köpa lite godis och sånt de ska nog bli kul tror jag'!! de är inge bra väder ute det regnar och är kalt.. igår vad jag och gratta min farfar de var lite kul :)

Idag

I dag ska jag vara med amanda de ska bli kul. Våra föreldrar ska hjälpa Amandas farfar att flytta då ville vi inte vara med så va är kvar hemma:) nu ska jag nog ta och fixa mej lite!!  <33

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0