Kort inlägg

Hejhej!!

I dag så blev det att vakna vid 8....... jag mådde PISS men åkte in till Gyttorp med mamma, de var ju bytardagarna, tråkigt som fan. Lovisa var där med :)
sen så vart det att åka hem till kusinen och typ fika lite, det va ju inte så kul men men. sen åkte jag och mamma ner till stan och hämta min nya hårförlägning :') sen åkte vi hem och sola i en timme så varmt ;o men de va skönt..

Nu kollar jag på robilson,,,

pusspuss<3<3




<3

           
   Hej igen <3

Sorry att jag inet har bloggat på ett tag, men jag har inet pallat de!! men nu ska jag försöka göra det igen. men kanske inte alla dagar, för det har jag inte tid eller ork med.

Fredag

I dag så blev det att vakna vid sex när klockan ringde. då blev det att fixa sig ocg sen åka med Elisabet till stan och vänta på amanda, frida och josse, vi skulle äta fruskost men det var ingen fruskost ;o så vi fick gå till statoil och köpa en macka. sen en tråkig skol dag ...

nu sitter jag här hos mikael och tråkar sönder, gull och tommy åkte nyss till örebro så nu är jag själv en stund :) aja det blev inge långt inlägg i dag , nu ska jag få och kolla tv :)
pösss hej <3<3<3<3<3




  13/2    hejhej!    I dag är det fredagen den 13!!    Torsdagen den 12/2 så gick min klass upp till dammsjön och så skulle vi tälta där... Det var kul men kallt. Killarna i min klass skrämde mej och micki det var inte så jätte kul. Vi sov inte så mycket, för det var så kallt och obekvämmt. När vi skulle gå en så gick jag med amanda, vi kom fram snappppt... men kajsa och julia åkte laxi... Jag och Amanda såg en bil köra i dicket...     pusspuss

RSS 2.0